Behalen EHBO

Hebt u wel eens gedacht: ‘wat moet ik doen als mijn ouders, partner, of een andere naaste, hartproblemen krijgt’? Weet u dat de meeste ongelukken in en om het huis gebeuren? Kinderen en ouderen vallen nogal eens. Weet u dan wat u moet doen? Vaak reageren we impulsief en dat is lang niet altijd goed. Omstanders kunnen de eventuele verwondingen, door goedwillende reacties ook erger maken. Het geeft veel rust als u weet wat u wel en vooral ook niet moet doen.

Wij kunnen u die zekerheid bieden met onze cursussen.

Bent u geïnteresseerd om het Diploma Eerste Hulp te behalen? (voor beginners). Wilt u het certificaat Eerste Hulp aan Kinderen behalen? (Verplicht voor Gastouders). Voor beide opleidingen is geen vooropleiding nodig. De lessen worden in het Nederlands gegeven. Het is belangrijk dat u de gesproken en geschreven tekst kunt volgen en dat u de lesboeken kunt begrijpen. De EHBO beginners -cursus wordt door ons gegeven in acht of negen avonden van drie uur inclusief het examen. Het examen wordt afgenomen door examinatoren van het Oranje Kruis. De opleiding Eerste Hulp aan Kinderen wordt door ons gegeven in vier avonden van twee en een half uur. Inclusief een toets. Na het behalen hiervan wordt het certificaat aangevraagd bij het Oranje Kruis.

Hebt u een geldig EHBO diploma uitgegeven door het Oranje Kruis en vraagt u informatie om dit aan te vullen met modules zoals Eerste Hulp aan Kinderen? Vul dan het formulier op deze pagina in voor zowel de beginnerscursus als voor de cursus EHBO aan Kinderen. U kunt het formulier ook invullen als u informatie wilt hebben over alleen de module EHBO aan kinderen. Wanneer u dat liever niet wilt stuur dan een mail naar cursus@ehbo-tuinstedeneo.nl.

Thea SchaafsmaCoördinator

Mevrouw D.C. Schaafsma

Telefoon: 020 613 25 00

E-mail: cursus@ehbo-tuinstedeneo.nl

Ik wil graag informatie ontvangen!

Naam*

E-mail*

Adres*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon*

Keuze*

Modules

Diploma nummer

Uw bericht

captcha

Vul de bovenstaande tekens hieronder in:

Velden met een * zijn verplicht. Uw gegevens worden altijd versleuteld en via een beveiligde verbinding verzonden.